Företag

Här kan du ansöka om att bli avtalskund hos oss på MMIT.

Att vara avtalskund hos oss innebär att era reparationer alltid har högsta prioritet hos våra tekniker. Dom flesta reparationer tar mindre än en timma på iPhone, Samsung och Huawei. Andra märken kan ta längre tid beroende på tillgängligheten på reservdelar.

På MMIT har våra tekniker lång erfarenhet av att reparera telefoner och datorer och vi står alltid redo att hjälpa er när olyckan är framme. Vi erbjuder förmånliga priser och vi prismatchar även alla i Skaraborg.

Dom vanligaste reparationer hos oss är skärmbyte, byte av laddkontakt och batteribyte och dessa görs alltid med delar av högsta kvalité, dessa reparationer görs inom en timma på plats i vår butik på Trädgårdsgatan i Falköping.

Vad är skillnaden mellan avtalskund och privatkund?

Som avtalskund så prioriteras alltid din reparation, vi erbjuder även fler betalningsmetoder som till exempel faktura eller delbetalning. Vid reparation av många telefoner/datorer/surfplattor samtidigt så erbjuder vi ännu bättre pris om volymen överstiger tio produkter.

Hämtning och lämning av produkter kan erbjudas till avtalskunder mot en betalning.

För att bli avtalskund så får ni fylla i vårt formulär och sedan kommer vi höra av oss till er med uppdaterad prislista och även kontaktperson som ni ska kontakta för att lämna/hämta reparerade produkter. 

Scroll to Top