Sälj din enhet

Fyll i vad du har för produkt och vilka defekter som finns så återkommer vi med ett bud på din produkt. Vi köper in de flesta telefoner & surfplattor. iCloud, imei och gmail låsta produkter köpes inte.

Om du accepterar vårt bud så skickar vi ut instruktioner på hur du skickar in produkten, betalning sker sedan via swish till ditt angivna nummer och kvitto skickas till din epost.

Vi köper din elektronik som inte används. Med vår butik i Falköping kan du känna dig trygg. Vi betalar samma dag med Swish.

Onlineapoteket erbjuder ett brett sortiment av behandlingspiller för erektil dysfunktion. Med vårt enkla och diskreta onlineköpssystem kan du beställa bekvämt från ditt eget hem. Få tillgång till rätt behandling utan besvär och upplev förbättrad sexuell prestanda med hjälp av vårt apotek online. Vi har både generiska och märkespiller tillgängliga, alla godkända av läkemedelsverket för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet. Vi tror på patientens rätt till integritet och diskretion, och vi garanterar snabb och konfidentiell leverans direkt till din dörr.

swish
Scroll to Top