Vanliga frågor

Vår garanti omfattar alla tekniska fel som skulle uppstå på enheten som inte orsakats av användaren, här följer vissa exempel.

Högtalare/Mikrofon eller knappar inte funkar som dom ska.

Skärmen reagerar inte som den ska.

Telefonen/Datorn startar om sig oväntat.

Garantin slutar gälla om den utsätts för yttre påverkan som till exempel sprickor i skärm/baksida eller blivit böjd. Garanti täcker inte om telefonen tappas och skärmen går sönder. Garanti gäller inte om telefonen utsatts för vatten eller annan vätska.

Alla beställda produkter kan returneras 14 dagar efter att man mottagit varan, kontakta oss omedelbart och beskriv varför produkten ska returneras. Vid fall där produkten har ett fabrikationsfel så skickas det ut en ny produkt. Alla produkter kommer med 6 månader garanti. Har produkten synliga användningsskador så gäller inte ångerrätten.

Vid specialbeställda varor så gäller ingen ångerrätt om varan redan skickats till kund. Ångerrätt på begagnade varor är 14 dagar, den begagnade produkten ska vara i likadant skick som när den köptes. Telefoner, datorer & surfplattor i oöppnad förpackning erbjuds ingen ångerrätt om paketet har öppnats av kund.

Alla våra telefoner har mer än 80% kapacitet kvar. Vi brukar även skriva under ”attribut” längst ner på sidan vilken kapacitet just den telefonen har.

Apple säljer inga reservdelar så vi använder oss av dom bästa reservdelarna som finns på marknaden. När det gäller skärmar så kan man köpa in ”Original Pulled Screen” vilket betyder att skärmen tagits från en helt ny telefon och monteras på din telefon.

Ja det kan man få, vill du ha bilder på en speciell produkt så kan du maila till kontakt@mmit.se vilken produkt det gäller så återkommer vi med bilder

Vi har 5 nivåer av skick på våra enheter. Dessa nivåer förklarar hur telefonen ser ut och inte hur den fungerar, alla våra enheter är fria från sprickor och har testats noggrant av oss på mmit så att allt fungerar som en helt ny telefon.

NY: Ny i obruten kartong.

Nyskick: Inga tecken på användning.

Mycket bra skick: Knappt något tecken på användning.

Bra skick: Förekommer spår av användning.

Okej Skick: Synliga tecken av användning.

Ja. Vår fysiska butik finns i Falköping på Trädgårdsgatan 25, 521 42.

På vår hemsida erbjuder vi betalning via Klarna där du kan betala direkt, faktura eller delbetalning.

Betalning i butik kan du välja att betala med Kort, Swish eller Faktura (klarna).

Alla begagnade produkter säljs som VMB (vinstmarginalbeskattade), dessa går inte dra av moms på. På alla reparationer och nya produkter ( gäller inte telefoner, surfplattor och datorer) så kan man dra av moms.

Hittar du inte din fråga? Mejla oss kontakt@mmit.se

Scroll to Top